Contactează-ne: 📞+40 741 197 300

Echipa Mambo Service

A veni împreună este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes

„Până acum am făcut față oricărei provocări!” – Echipa Mambo Service

Era prin vara anului 2006 când am legat prima data un trailer dupa mașină pentru a tracta pe cineva din Ungaria de la Tatabanya, o Dacia Logan gri căreia i se stricase ambreiajul… și așa a început totul.

Aveam 19 ani, a fost o combinație dulce de adrenalină, curiozitate , testare a abilităților de șofer… dar cireașa de pe tort au fost acele mulțumiri ale clinetului: „Vă mulțumesc că ați venit după mine și că m-ați adus în siguranță la familie”!

Acea satisfacție m-a ambiționat în deschide propria afacere în domeniul tractărilor, astfel încât în aprilie 2018 a luat naștere MAMBO Service.

MAMBO este o combinație de litere generată de inițialele numelelor mele și a familiei mele: Mara , Alina, Miriam și Bogdan.

„Am găsit în domeniu de asistență rutieră modalitatea de a combina utilul cu plăcutul!” – Bogdan Sugican, CEO

Prin ambiție și multă muncă motivată de satisfacția de a ajuta omul când are nevoie, am reușit împreuna cu echipa mea să creștem, să ne dezvoltam în fiecare zi.

La început am fost eu, după care l-am angajat pe Florin, la scurt timp am mai cumpărat o mașina și l-am angajat și pe Marian, urmând ca apoi cu un efort destul de mare să mai cumpărăm încă o mașina! Un vis frumos se dezvoltă vizibil… astfel încât în 2020 februarie la început de pandemie ni se alătura și Sorin.

Între timp cerințelor au crescut și astfel în mai 2020 am început sa căutam un recuperator, ceva mai mare decât erau in zona noastră, urmând ca în august să plecăm împreuna cu Marian în Polonia să aducem Primul Iveco… B115MBO!

în prezent lucrăm cu 8 mașini și suntem 7 oameni: Florin, Marian, Sorin, Adi Ardeleanu , Doru , Adi Mudura și eu, Bogdan.

Alege serviciile noastre de tractare